24 timer med flotte biler, fart, brændte dæk og masser af oplevelser!

Bil & lir'  —  

Vi har i længere tid gået og planlagt vores kommende herretur. Det eneste krav var at det var et sted varmt, involverede fart og duften af ultimative biler som brænder dæk af på racerbanen. Valget faldt denne gang på årets Le Man og da BMW’en endeligt er blevet gjort sommer klar og har fået sine nye sommerdæk så tænkte vi at det ville være passende med en køretur ned igennem Europa.

Vores tur vil selvfølgelig involvere de tyske motorveje, og jeg glæder mig personligt rigtigt meget til at komme ned og give den maks gas og se hvad vores nye dæk fra goodgrip.dk kan holde til på de tyske veje!

Årets Le Man bliver afholdt i weekenden d. 22 til 23 juni og som det ser ud indtil videre vil løbet blive repræsenteret af 6 danskere. Tom Kristensen fra Audi, David Hansson på Nissan teamet, Jan Magnussen i sin Corvette og Team Allan Simmonsen i deres Aston Martin Vantage, og vi håber selvfølgelig at de alle vinder J

Vi er alle super spændte og meget taknemmelige for at vi fik skaffet billetter til løbet.

Hvor mange af vores læsere har før været af sted til Le Man og hvad var jeres opfattelse af dette majestætiske løb? Kan i anbefale nogle ting vi bare ikke må misse eller baner ned gennem Europa hvor vi selv kan komme ud og give den gas?

Leave a Comment:

Your email address will not be published