Aarhus Classic Race

Bil & lir'  •  MC Events  —  

Aarhus Classic Race

For ikke særlig længe siden, lagde aarhus gader til et af de størst og fedeste begivenheder Danmark har at byde velkommen til, når det kommer til bil og motor feltet. Den 17-19 maj var der nemlig ”Classic Race Aarhus” (læs mere her)

Der var rigtig mange besøgende, og arrangementet var en rigtig stor succes, med både besøg fra pressen fra ind- og udland. I var der 27.000 besøgende til arrangementet, hvilket var en stigning ift. året før.

download

Det som især adskiller det løb fra mange andre er at aarhus er en utrolig by, med rigtig flot omliggende by samt strand. Derfor var der noget at se på, både for kører og publikum.

Jeg kommer ikke selv fra aarhus, men jeg havde taget turen, for at deltage i løbet fra første gang (ja desværre kun første gang, men helt sikkert ikke sidste).

Århus er en smuk by

Udover at deltage i dette smukke arrangement, så havde jeg inden kigget lidt efter hvad man ellers kunne bruge tiden på i aarhus, nu når jeg alligevel var på de egne. Derfor kiggede jer forbi aarhus musikhus, som virkeligt var et besøg værd.

Hvis du også er på udkig efter inspiration til havde man kunne bruge tiden på i Aarhus, så anbefaler jeg at kigge Vinterfryds liste over oplevelser i århus, som jeg selv brugte til at finde en masse inspiration til mit besøg. Nu havde jeg taget hele turen, og ville derfor gerne have noget ud af de dage jeg havde i Aarhus, hvilket jeg helt sikkert også fik. Jeg har dog nogle enkelte ting som jeg stadig gerne vil se, så jeg tager snart et smut til Aarhus igen.

Leave a Comment:

Your email address will not be published