Aldrig mere ryger!

Blandet  —  

Med nytåret lige om hjørnet er jeg nok ikke den eneste, der har tænkt lidt over året, der er gået, og hvordan jeg håber på, at 2013 flasker sig. Jeg har egentligt været ganske godt tilfreds med 2012, men der er en ting, jeg gerne vil slippe af med, når vi springer ind i det nye år – cigaretterne!

Jeg har prøvet at stoppe et par gange i 2012, men det er aldrig lykkedes mig at holde mit rygestop i mere end 3 uger. Det er ikke fedt at skulle indrømme, men sådan er det nu engang. Og det er vist noget med, at det kun er sindssyge, der gentager en handling igen og igen og forventer at få et nyt resultat fra gang til gang.

Så jeg har lagt en ny plan, der skal hjælpe mig med at gennemføre rygestoppet permanent i 2013 – jeg har købt en splinterny e-cigaret en ego t og et lille lager af e-juice med forskellig smag til mig selv i julegave. Jeg har faktisk aldrig prøvet en e-cigaret før, men efter at have hørt en ven rose dem til skyerne, blev jeg interesseret. Jeg lavede lidt research på nettet, læste en del omkring e-cigaretter og de argumenter, der er for og imod at bruge e-cigaretter, når du gerne vil stoppe med at ryge. Jeg har besluttet, at det bliver med e-cigaretter, jeg stopper.- og for hver krone jeg sparer så sparer jeg op til drømme biken – en ond Harley D!

2013, kom an!

Leave a Comment:

Your email address will not be published