Armani er meget populær i Frankrig

Blandet  —  

Der næppe er et sted på jorden, hvor dufte ikke anvendes, selv ikke de mest ydmyge steder i verden. Hvem kan overse Frankrig, mode hovedstad i verden, når duftstoffer er under overvejelse? Ja, Frankrig tager føringen i dufte så godt. Armani parfume, Burberry med flere. Men, parfumer, ved ankomst til Frankrig, undergå en mindre ændring i deres kontoplan. Den parfume kaldes “parfum” på fransk.

Hvis defineres bredt, de parfumer er de samme som “Parfums”. Men der er en lille forskel, hvis man er til at se nærmere på begge navne, især fra lande uden for franske grænser. Når det kommer til parfume-afsætningsmarkeder, ovennævnte alternativ parfumer indikerer en relativt stærkere og mere koncentreret udgave af en bestemt duft. Imidlertid er ordet »parfume« normalt bruges til at enhver aromatiske løsning, som måske eller måske ikke være stærk. Parfumer, generelt sælges til kunder i forskellige udgaver, herunder eau de parfum, eau de toilet, og eau de cologne. Disse versioner af parfume i forskellige koncentrationer, pris og holdbarhed.

For så vidt angår koncentrationen er af den parfume angår, »eau de parfum ‘indeholder 8 til 15 procent duftende olie. Den “eau de toilette ‘version indeholder 4 til 10 procent af duftende olie, hvor som» eau de cologne “indeholder 2 til 5 procent af duftende olie. Dog kan producenterne afstand fra disse retningslinjer til at indføre en ny lugt. Det mest bemærkelsesværdige faktor omkring prissætning af parfume er koncentrationen af ​​duftende olie i disse. Så tommelfingerregel er, at mere vil koncentration af duftende olie en parfume har, jo højere bliver prisen. Når levetiden for en parfume er berørt, det afhænger af ingredienserne i den duftende olie er til stede i parfume. Nogle blomster ingredienser holder længere, mens nogle forsvinder forholdsvis tidligere. Hver gang du køber en parfume, altid betale agt på ingredienser i parfume. Du bør i denne henseende, være opmærksom på etiketten for parfume. Etiketten indeholder alle de nødvendige oplysninger, for det meste.

Leave a Comment:

Your email address will not be published