Benzin i blodet – også i luften

Blandet  —  

Så kommer der her et indlæg omkring en svensker med benzin i blodet, vi snakker nemlig om svenskeren Felix Baumgartner, som må være at beskrive som et menneske med næsten for meget benzin i blodet. For at forklare lidt omkring hvem Felix er, så har han så mange oplevelser på cv’et at det er svært at komme med dem alle sammen. Men for at fortælle lidt om Felix, så læserne her på bloggen vil forstå hvor vildt det faktisk kan blive med benzin i blodet, så måtte Felix flygte fra Sverige til Danmark, pga et stunt.

Han er gennemført et utal af basejumps, som går ud på at man kravle op på meget høje bygninger, statuer, eller andet højt, og så springer man ud fra dette, og trækker en faldskærm inden man rammer jorden. Det som gør basejump, farligt og meget mere vovet end et normalt udspring, er at man er langt tættere på jorden, og derfor meget hurtigt skal nåå at trække sin faldskærm. Endvidere er flere kommet meget til skade med dette pga. den resterende by (andre højhuse, statuer osv.). Felix er dog en af de mennesker som har gjort det til en mode at basejumpe, og derved fået en masse andre mennesker med benzin i blodet til at gøre det samme.

En af de nutidige vilde stunts som Felix har udført var i 2006 hvor han sprang ud fra en helikopter, hvor han efterfølgende landede på en meget tøj bygning, hvorfra han basjumpede fra. På jorden holdte en bil motorcykel som skulle tage Felix over grænsen inden han blev pågrebet af politiet.

Du kan læse mere om Felix her http://da.wikipedia.org/wiki/Felix_Baumgartner

Leave a Comment:

Your email address will not be published