Boksetræning holder hele vejen

Blandet  •  Tips&Tricks  —  

shutterstock_106614497

Jeg er lige begyndt at boksetræne med en af gutterne fra Gug MC – og jeg er stærkt begejstret for det! Jeg var selv lidt skeptisk til at starte med – især da jeg hørte at en del af opvarmningen består i, at man skal stå og sjippe i ti minutter – men jeg kunne jo heller ikke have det på mig, at jeg ikke turde komme, fordi jeg sku være bange for at få nogle tæsk.

Det var mærkeligt til at starte med og faktisk meget sværere, end jeg lige havde regnet med, men nu har jeg været af sted en fem gange, og jeg er ved at vende mig til hele ideen. Jeg er fuldstændigt smadret efter sådan en træning, men jeg kan også mærke, at det giver meget, og at jeg allerede er blevet bedre end jeg var, da jeg startede. Det motiverer rigtigt meget!

Jeg er faktisk blevet så bidt af ideen om at blive god til det her, at jeg har købt en omgang bokseudstyr her. Det er fra et kendt mærke, der sku være meget anerkendt i branchen, som hedder everlast – shoppen jeg har valgt er Nordic Fitness, og den har jeg bare fundet online ved at søge på bokseudstyr. Jeg har fået udstyret hjem og det hele, så nu skal jeg bare have det sat op, og så kan jeg ellers lige smugtræne lidt udover den ugentlige træning i klubben. Bare hold øjne og ører åbne – jeg regner med at være up and coming champ i Gug MC inden længe 😉

Leave a Comment:

Your email address will not be published