De rødhåredes forbandelse

Blandet  —  

Ja ok, overskriften er nok en smule overdramatiseret, men jeg vil lige fortælle lidt om mit liv som rødhåret. Lad os starte med de åbenlyse drillerier. Gennem tiden er jeg blevet kaldt næsten alt fra jordbærhjelm til røde varan. Heldigvis rører det mig ikke.

Fregner
Hvad der til gengæld irriterer mig og også gør mig ked af det af og til, er at jeg er sat fuldstændig til i fregner. Arme, skuldre, overkrop, hals, nakke og ikke mindst ansigt er godt og vel dækket af fregner. Ikke at jeg synes, at jeg ligner en freak i et omrejsende cirkus eller noget, men stadig nok til at jeg kan blive ked af det.

Redningen fundet
For nogle måneder siden fandt jeg et produkt fra Ole Henriksen. Altså ham cremekongen der. Det hedder Ole Henriksen Sheer Transformation Creme og denne ansigtscreme går ind og skjuler mine fregner ret godt, synes jeg. Derudover er cremen også god mod rynker og det er jo ikke helt tosset. Selvom jeg nu ikke ligefrem synes, jeg ser gammel ud allerede.

Opfordring
Til slut vil jeg gerne opfordre til at droppe mobningen mod os rødhårede og til de af jer, som står med de samme kvaler som mig med hensyn til fregner, så kan jeg kun anbefale ovenstående Ole Henriksen produkt, for det virker faktisk.

Leave a Comment:

Your email address will not be published