De små og bil turen

MC med børn  •  Mini Blog  —  

De små og bil turen

Mini bloggen er tilegnet små indlæg omkring de helt små eller til de helt små. I denne omgang skal giver jeg ordet til Hanne, som vil komme med lidt råd til de lange bilture og små børn. Nogle råd som jeg selv vil benytte mig af, når min familie skal på den lange køretur til Italien, hvor vi skal holde sommerferie.

Kom godt igennem turen

Når man skal ud og køre de lange ture med familie i sommeren, så er det vigtigt at man inden sætter sig inde i, hvad det kræver at have hele familien med på en lang køretur – både de helt små, de lidt mindre og de voksne.

Derfor vil jeg i dette indlæg komme med nogle simple råd til, hvordan du kommer igennem den lange køretur nemmest, samt hvilke ting du skal overveje inden turen.

1) Inden turen, så gennemgå turen på et kort sammen med hele familien. Hvor der bliver forklaret hvor langt der skal kæres, hvad tid man holder pause, og hvad man kan se undervejs.

2) Næste skridt er at pakke bilen sammen med familien, for at undgå unødig stops og konfrontationer undervejs.

3) Pak en masse frugt, grønt samt slik

4) Hav det rette babyudstyr med på turen. Der skal ikke spares på hverken babylegetøj, babycreme, eller udstyr til moren (amme bh’er mv.).

5) Hvis i har helt små børn med på turen, så hav altid yndlingslegetøjet parat. Her er det også vigtigt at man som familie inden turen anderkender at den lille vil græde en del af turen – gør jer klar på det (musik, ørepropper, høreværn mv.)

Håber disse råd kan være med til at give jer en bedre tur. Hvis man er forberedt sig inden ture, så behøver den lange tur ikke være noget der skal overstås, men noget man ser frem til.

Leave a Comment:

Your email address will not be published