Det havde jeg alligevel ikke troet

GUGmcs meninger  —  

Konen kom glad hjem i går, hvilket selvfølgelig betyder, at hun har været ude at shoppe – men hun havde ikke købt tøj og sko – hun havde nye silkedyner og tilhørende silkesengetøj med i poserne. Det synes jeg ærligt talt var lige til den gode side. Hvad der helt præcist var galt med vores gamle dynes og det sengetøj, vi ellers har købt os, ved jeg ikke. Hun har selvfølgelig læst alt muligt om, at det skulle sørge for, at vi ikke deler seng med en masse husstøvsmider, og hvad hun ellers havde af gode argumenter. Jeg har nu aldrig lagt mærke til nogen mider, og jeg har sovet i den seng i nogle år efterhånden. Og så siger hun til mig, at de her dyner skulle kunne hjælpe til, at jeg ikke sveder så meget om natten! Jeg tænkte bare – fint! Bare hun selv betaler for sine silkedyner.

Men jeg må sgu indrømme, at de har gjort en forskel. Jeg er faktisk rimeligt imponeret, og det kommer fra en skeptiker af natur. Jeg kan bare sige, at jeg sveder mindre om natten, end jeg gjorde før – så er den vist ikke meget længere. Men hvordan det kan lade sig gøre, er lidt en gåde for mig. Så hvis I mangler en gaveide til jul er det faktisk ikke så tosset endda med de silkedyner…

 

Leave a Comment:

Your email address will not be published