Endelig ud på cyklen igen!

MC med børn  —  

Det er hårdt at blive far. Ikke så meget alt det der med bleerne og gråd og ingen søvn og alt det. Mere fordi det ikke er til at komme ud at køre! Der er hele tiden et eller andet. Nu er junior heldigvis ved at være gammel nok til, at jeg kan have ham med i en bæresele, så så kan jeg komme ud og trille lige så stille. Jeg håber lidt, at det kan lade sig gøre, men skal lige se, hvordan han kan komme til at sidde i sådan en.

For det er selvfølgelig ikke fordi jeg vil ud og blæse afsted på motorvejen med et lille barn. Det kommer der ikke noget godt ud af. Bare lige en lille tur frem og tilbage på vejen.

Konen forstår det ikke. Hun kan ikke sætte sig ind i det. Hun vil helst have, at jeg bare lader helt være med at køre. Men hun har heller aldrig helt kunnet forstå hvorfor jeg er så glad for den cykel. Lidt sjovt, for jeg tror aldrig jeg havde scoret hende uden den dengang.

Når junior bliver ældre vil jeg gerne have en cykel med sidevogn. Det kunne være super fedt at tage på lidt længere ture med den lille fyr. Måske camping. Meeen, der går nogle år endnu, før det kan lade sig gøre. Det kan vist først blive når vi ikke har brug for at lægge ham på et puslebord længere. Indtil da må jeg nøjes med et par korte hyggeture og at makke i garagen.

Leave a Comment:

Your email address will not be published