Ferraris nye topmodel

Blandet  —  

Her på siden gugmc.dk er vi vilde med fede biler, store motorer og fart! Derfor er vi selvfølgelig glade for biler af mærket Ferrari. Udover deres unikke udseende og fart er dette jo bare en fantastisk bil!

Ferraris kommende topmodel, kommer efter alt at dømme til at hedde F70 eller måske “Villeneuve” efter den canadiske racerkører Gilles Villeneuve. Dette kunne være super fedt!

Denne bil bliver udstyret med en V12’er, der yder 800 hk ved 9.200 omdrejninger i minuttet. Dertil kommer 150 hk fra det såkaldte HY-KERS-system. Sammenlagt får bilen altså 950 hk. Et nyt videoklip er netop uploadet – optaget på Ferraris testbane Fiorano. Vi anbefaler dig her på siden at trykke på linket i bunden af dette indlæg og hører hvor vild den nye ferrari lyder!

Topfarten er i øvrigt 370 km i timen, og omgangstiden på Ferraris testbane, Fiorano, med Fernando Alonso bag rattet er et minut og 20 sekunder. Det er tre sekunder (og det er en hel del) hurtigere end end den hidtil hurtigste bil fra Ferrari: F12 Berlinetta.Ferrari planlægger at bygge 499 styks til en pris på 1,2 mio. euro eller ni millioner kroner. Den bliver præsenteret på Geneve Motorshow om en måned.

Syntes i det lyder lige så fedt som vi gør? og er i også bare vilde med Ferrari?

http://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article1915099.ece

Leave a Comment:

Your email address will not be published