Flotte caps fra Les Deux

Blandet  —  

Jeg har længe gået og ledt efter en flot og fed cap. Grunden til at jeg leder efter en cap er fordi jeg ikke altid orker at sætte mit hår. Her er en cap den perfekte løsning, som du bare kan smide på hovedet og gå ud af døren. Uanset om man vågner op om morgenen med morgenhår eller bare ikke orker at gøre noget ud af sig selv er en cap den perfekte løsning. En cap passer nærmest til alt fra en t-shirt til en oxford skjorte og udvalget af de mange farver gør det let at matche cap’en med ens tøj. Jeg leder dog efter en sort, da jeg mener den matcher alle farver.

Jeg syntes også sagtens man kan tage en cap på til fest eller andre arrangementer, bare den selvfølgelig bliver sammensat med det rigtige tøj. Jeg er ikke typen der er vild med et look der beskriver, store sneakers, hættetrøje og hængerøvsbukser med en tilhørende cap. Min stil er mere præget af nogle pæne sko, bukser og en t-shirt eller skjorte, hvilket jeg sammensætter min cap med.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 15.40.13

Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige varianter ude på markedet og i butikkerne, men jeg har bare ikke været heldig med at finde en jeg kunne lide. I går faldt jeg så over mærket Les Deux, som jeg havde hørt om før, men jeg vidste ikke de lavede caps. Her var jeg heldig med at finde en cap der passede perfekt til min stil, og som samtidig lå til en rigtig god pris. Alle deres caps er sammensat af 20 % uld og 80 % akryl hvilket giver cap’en en rigtig god komfort. Dette sikrer endvidere at cap’en passer til alle former for hovedtyper.

Jeg er i hvert fald rigtig glad for min nye Les Deux cap. Er der nogen af jer derude som også har caps indenfor dette mærke?

Leave a Comment:

Your email address will not be published