Formel 1

Blandet  —  

Formel 1 regnes af mange som den fornemste klasse i motorsport. Vi deler præcis den samme holdning her på siden. Vi mener nemlig Formel 1 er noget af den fedeste der kan ses.

Det kommer til udtryk igennem, brændte dæk, ekstrem høj fart, og spændingen. Vi har også talt om her på siden om vi snart skulle afholde en tur til et formel 1 løb, hvilket vi ved, at der er mange der vil sætte pris på.

Vi har overvejet at destinationen bliver Monarco. Udover den super fede bane de har der, er også byen et særligt besøg værd. Dette kommer til udtryk igennem de enorme både, super fede og dyre biler, fantastiske huser, dyre mærkervarer og så videre, denne by har at tilbyde! Et lille plus er selvfølgelig også at der er varmt dernede, hvilket vi sætter pris på! vi er mange der trænger til at komme væk fra kulden!

Ind til vi skal på vores tur til Monarco, må vi nøjes med at se formel 1 i fjernsyntet, hvilket selvfølgelig også er fedt. Der er Formel 1 igen på lørdag i fjernsyntet hvilket vi er nogen formel 1 elskerer her på siden der har valgt at se med nogle kolde fadøl, hvilket vi som regel gør. Formel 1 kombineret med en kold fadøl er simpelthen noget af det bedste der findes!

Er i lige så store formel 1 elskere som os derude?

PS: husk at skriv til os hvis i gerne vil deltage i turen til Monarco.

Leave a Comment:

Your email address will not be published