Formula 1

Bil & lir'  —  

Vi tager i foråret til Spanien for at se Formula 1 og er allerede på nuværende tidspunkt helt oppe at køre over denne udflugt.

Den fart og lyd som man oplever under Formula 1 er helt fænomenal og nok enhver drengedrøm at få lov til at opleve live. Vi er i hvert fald helt oppe at gøre over, at vi i går sikrede billetter til denne ‘årets begivenhed’. Det er faktisk ret svært at få adgang til billetterne overhovedet, men vi var så heldige at kende de rigtige mennesker. At vi nu står med billetterne forstå vi heller ikke selv og er allerede igang med at planlægge, hvad der ellers skal ske i det sydlige Spanien i foråret. Vi ved endnu ikke om vi hopper på flyet eller om det bliver en kør-selv tur. Vi er på nuværende tidspunkt ved at undersøge priser og booker snart flybilletterne, hvis det viser sig at være den bedste løsning.Vi vil derfor gerne høre fra nogen af Jer, hvis I har erfaring med sådan en tur – om det er for Formula 1 eller ej er ligegyldigt.

Vi skal også have booket hotel eller hvad det bliver til. også på dette område tænker vi, at det er en god idé at være ude i god tide og processen er også her sat igang.

Skriv endeligt og del ud af din erfaring på Formula 1 eller Malaga området!!

Leave a Comment:

Your email address will not be published