Gå aldrig på kompromis

Bil & lir'  —  

Selvom vi her på bloggen godt vil have en lækker øse, der tiltrækker opmærksomhed, er det også vigtigt, at sikkerheden er i top. Derfor har jeg netop købt vinterdæk på goodgrip.dk og er meget tilfreds med produktet. Udover produktet er servicen helt i top, og jeg fik ekstra rabat på de fælge jeg alligevel ville have købt.

Udover at kunne købe mange fede fælge, er det især vinterdæk som jeg tænker på i denne tid. De holder ikke evigt og når dæksporet er slidt ned, er det vigtigt at få købt nogle nye, så man igen kan cruise på landevejen.

En af mine kammerater kom galt afsted sidste vinter fordi dækmønsteret var helt væk og hans sindssyg fede BMW stod ikke til at rede. Her på bloggen synes vi, at det er en skam, at lækre biler skal ødelægges på den måde på grund af en latterlig ting som mangel på ordenlige dæk, og vi vil derfor opfordrer Jer til at tjekke Jeres øser ud og købe ind om nødvendigt.

Jeg er sikker på, at de fleste af Jer passer på Jeres kære eje og, at der derfor ingen grund til bekymring er. Nu har I i hvert fald hørt vores budskab og vi håber, at I i det mindste får styr på om der er behov for skift af dæk.

 

Leave a Comment:

Your email address will not be published