Gadgets til bilen

Bil & lir'  —  

Gadgets til bilen

Tech forhandlere forsøger hele tiden at tage højde for forbrugers specifikke behov og interesser som en måde at trække i deres opmærksomhed, og disse tech gadgets til auto entusiaster er kreativt målrettet bil-elskere, der nyder mekanik og på landevejen.

Med de mange forskellige teknologiske gadgets såsom smartphone covers og digitale apps på markedet, kan forbrugerne nemt søge efter modeller og designs, der er mere egnet til at deres personlige interesser og stil. Og disse tech gadgets til auto entusiaster vil perfekt passer til enhver die hard fan af både sportsvogne eller mekanik i almindelighed. Fra et flashdrev formet som en luksuriøs Mercedes Benz til stykker af gaming gear, der ligner bildele, vil disse tech gadgets til auto entusiaster helt sikkert tilføje en unik og interessant touch til enhver samling.

billede

Pak Betjent iPad Bil Mount i dit køretøj

Mens jeg ikke opfordre nogen til at bruge deres iPad inde i et køretøj, kan Betjent iPad Bil Mount lette nogle bekymringer.

Betjent iPad Bil Mount er hovedsagelig et stort styr, med en ramme til at holde din gadget. Montering en iPad til dit køretøj er ikke ny, men denne ene kan drejes i forskellige retninger, hvilket gør din tablet lettilgængelige. Betjent iPad Bil Mount er lavet af slidstærkt kulfiber og har en simpel snap-in, snap-out holder til bekvemmelighed.

 

billede2

Volvo X-Ray App giver brugerne en komplet oversigt over Vehicle

Debuterede på Geneve Auto Show, Volvo X-ray iPad app gav brugerne en hidtil uset måde at se de indre komponenter og funktioner i en Volvo-model.

Med Volvo X-Ray app, der viste brugernes iPads i bærbare x-ray scannere, kunne brugerne se nedenunder bilens udendørsbrug til sine inderste mekanik og komponenter, samt udforske bilens funktioner via en 360-graders visning element. Ifølge PSFK er den app næres af augmented reality-teknologi: markører er placeret på bestemte punkter på køretøjet, og aktiveres, når iPad app scanner over dem.

Fordi det var en kæmpe succes på udstillingen, har Volvo til formål at gennemføre Volvo X-ray iPad app på andre auto viser, sammen med Volvo forhandlere.

Dette var bare nogle af de fede gadgets som du kan benytte til bilen, men der er mange flere af tag af. Følg med her på bloggen, når vi i samarbejde med gadget nyheds siden KMU bringer dig flere gadgets.

Leave a Comment:

Your email address will not be published