Hvem sagde TopGear?

Blandet  —  

Vi har haft en heftig diskussion i klubben om TopGear. Ikke at vi ikke alle sammen elsker programmet – for det gør vi helt klart – men der hvor vandede skiller er ved programværterne. Hvem er helt igennem fed og hvem er bare møgirriterende? Jeg vil gerne lige slå min mening fast for en god ordens skyld. Så må vi se, om jeg kan piske gang i diskussionen igen.

Jeg synes personligt, at Richard Hammond er cool – han er godt nok ikke meget at se på, men igen af dem er jo i optimal form – han virker bare som en sjov fyr og som den, der ligesom har mest overskud. Han er altid med på den værste, og han klager ikke så meget. De to andre er gode nok, men ærlig talt synes jeg, at de er lidt mere over i den kategori, der hedder gnavne gamle typer med en masse cool viden, som de bare er trætte af, at alle andre ikke har. James May er den jeg mindst synes om, fordi han altid virker sur eller ligeglad på mig – jeg ved ikke, om han bare skal være sådan for at der er forskel på dem, for jeg så ham i nogle andre programmer, hvor han bygge kæmpehuse med lego, og der virkede han fin nok. Jeg synes faktisk også Jeremy Clarkson er okay, og jeg tror, han er en genial type at drikke med på en engelsk pub – så kunne man også lige få et råd eller to til næste gang, man skal ud og kigge biler. Glæder mig til mere TopGear ligegyldigt hvad – nå ja, og så er den fedeste figur selvfølgelig The Stig!

Leave a Comment:

Your email address will not be published