Nemmere at rejse let med mindre udstyr

Blandet  •  Rejser  —  

Nemmere at rejse let med mindre udstyr

Når jeg er ude at rejse, har jeg altid hadet at skulle slæbe kufferter og tunge tasker med mig. For mig modarbejder det ligesom hele følelsen af at være fri, som er det jeg ønsker at opnå ved at rejse ud i verden. Derfor går jeg efter at rejse så let som overhovedet muligt. Og takket være nogle teknologiske vidundere, er det netop blevet meget nemmere!

1

Min normale bagage

I min bagage har jeg altid en computer, min mobiltelefon, et godt kamera, et par bøger (ja, der findes ikke noget mere afslappende end at læse gode bøger på rejsen), samt mit tøj og et håndklæde. For nogle lyder det måske i forvejen af meget lidt, men det er faktisk nu blevet muligt at rejse med endnu mindre og dermed bære rundt på meget mindre vægt.

Ipad i stedet for computer

Ved at medbringe en iPad i stedet for den tunge og klodsede bærbar, er der allerede meget plads og vægt at spare. iPad’en er den perfekte rejsecomputer, da den er lille, har lang batterilevetid, og så kan den udføre alle de opgaver, man typisk har brug for, når man er på ferie. Derudover har iPad’en også et hav af små apps, der kan gøre ventetiden i lufthavnen meget sjovere.

Lad bøger blive i reolen

Ved at medbringe en iPad er det også muligt at lade bøgerne stå hjemme i reolen. iPad’en er nemlig oplagt at bruge som e-reader. Ved at hente bøgerne som e-bøger kan du på iPad’en medbringe hele din bogsamling, uden at det giver ekstra vægt i bagagen. Som en ekstra feature, kan du også låne bøger digitalt fra mange af landets biblioteker. På den måde kan du tage dem med på længere rejser uden at være bange for at overskride afleveringsdatoen.

Slå Kamera og telefon sammen

Ønsker du ligesom mig at kunne tage nogle gode billeder undervejs, så er det godt kamera svært at undvære. Men med Sonys nye digitale kameralinser, kan du koble dem direkte på din smartphone eller tablet, og tage billeder i verdensklasse. Et ekstra plus ved denne løsning er, at du får billederne direkte på din telefon, og kan dele dem via facebook, instagram osv. Dermed kan du lade det store klodsede kamera blive hjemme, og nøjes med at tage den lille smart linse med. Du kan også købe en mini bærbar computer, som ikke fylder meget i tasken på rejsen. Fandt lige dette smarte site som sælger genbrugte computere, ved at læse gæstebogen her.

Håndklæde af mikrofiber

Noget nyt, der har vundet rigtig meget frem indenfor de sidste år, er mikrofiber i klude. Men nu er også håndklæder af mikrofiber begyndt at blive mere og mere almindelige. Det smarte ved disse håndklæder er, at fylder og vejer meget mindre end de traditionelle håndklæder, samtidig med, at de suger stort set ligeså godt. Når håndklædet så er brugt, rystes det, hvorefter det er så tørt, at det kan lægges tilbage i tasken igen. Genialt!

Så med disse smarte ting, er det nu blevet muligt at rejse med kun den halve vægt, samtidig med at man har alle de samme muligheder, som man havde før. Se, DET kalder jeg frihed!

Du finder en god tjekliste til rejsen her

Leave a Comment:

Your email address will not be published