Pakkeliste

Blandet  —  

Hvad skal man pakke?

For et par år siden flyttede en af mine gode venner til Færøerne, hvor han skulle arbejde i et års tid. Indtil da havde jeg aldrig selv været på Færøerne, så jeg tænkte at jeg nu måtte udnytte muligheden. Jeg planlagde en 14 dages ferie, hvor jeg ville tage op og besøge ham. Da både han selv og jeg godt kan lide at rejse, gå på opdagelse og prøve kræfter med nye ting, planlagde vi en 8 dages lang vandretur på tværs af øerne.gugmc

Inden jeg tog derop, skulle jeg derfor sørge for at have noget ordentligt udstyr med. Selvfølgelig var vandrestøvler og en god jakke ret vigtigt, men da jeg var nede i den lokale outdoor living butik, påpegede de, hvor vigtigt det var at kunne holde sig selv tør, men også at kunne holde sine ting tørre. De anbefalede derfor at have nogle gode håndklæder med, som kunne bruges til at tørre både sig selv og sit udstyr.

De hurtigtørrende håndklæder

Det smarte ved de håndklæder, de præsenterede mig for, var, at de havde en rigtig høj suge-evne, men pga. måde hvorpå de var lavet, kunne man ved blot at ryste dem et par enkelte gange, få dem til at slippe næsten alt det vand, de havde suget, så de bagefter var så godt som tørre.

Jeg købte 2 håndklæder, og det må siges at have været en god investering! På turen, hvor det regnede stor set hver dag, blev de brugt adskillige gange om dagen, og ved blot at ryste dem lidt, var de klar til at kunne blive smidt tilbage i tasken og genbruges et par timer efter. Tjek nogle lækre håndklæder her

Vurder dine behov

Dog var håndklæderne hverken bløde eller flotte. De var praktiske og effektive til et aktivt udendørsliv, men det var ikke lige typerne, man ville have i hjemmet. I hjemmet har man heldigvis ikke de samme plads-problemer, som man har, når man skal vandre og derfor have alle sine ting i en enkelt taske. I hjemmet kan man typisk have mange flere håndklæder liggende, og derfor behøver de ikke at have den samme hurtigt-tørrende effekt, da man blot vasker og bagefter hænger dem til tørre. Samtidig vil man i hjemmet gerne have nogle håndklæder, der også af udseende passer sammen med de farver, man har i sin indretning. Håndklæder i hjemmet handler derfor ikke kun om funktionalitet, men også om udseende og komfort.

Bevar håndklædets blødhed

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at visse typer af håndklæder kan blive meget stive og ru i overfladen, hvis de luft-tørres for mange gange. Det kan derfor være en god investering at bruge de ekstra ressourcer det kræver, og så give dem en god blødgørende maskinvask og bagefter smide dem en tur i tørretumbleren. Bliver dette gjort med jævne mellemrum, vil man kunne bevare sine håndkæders blødhed og den gode følelse, det gerne skulle være at røre ved dem.

Leave a Comment:

Your email address will not be published