PC World tester gear til bilen

Blandet  —  

Når man virkelig går op i motorsport og træning, er PC World lidt for nørdet et sted, men jeg har alligevel fundet flere gode anmeldelser af gear til bilen derinde. Jeg havde ikke troet, det var noget for mig, men det er faktisk fedt nok at læse om de gadget, man kan få inden for motorsporten (og til træning!). Så jeg er røget på PC World og jeg synes lige, jeg ville give tipper videre – ja, jeg er i gavehumør i dag! Læste for eksempel den her: http://www.pcworld.dk/art/167316/test-haandfri-discount-loesning-til-din-bil. Der er masser af den slags derinde – og så er teknik jo altid sjovt.

Et andet sted, du kan finde nogle gode anmeldelser og sammenligninger, er her: http://alatest.dk/anmeldelser/biler/hyundai-i10/po3-53062714,298/. Jeg bruger det meget, når jeg bare stener, og det er også godt til at sætte diskussionen i gang sammen med drengene i klubben, hvis man lige kan sige, at Huyndai topper anmeldelserne. Folk har sgu meninger nok om de forskellige mærker, men jeg kan godt lide at høre det fra nogen, jeg ikke rigtigt kender – også. I det hele taget er jeg ganske glad for det her med sites der anmelder, sammenligner, giver kritik og viser styrker og svagheder – det giver et godt overblik, og det bliver sværere at sælge dig noget bras.

Leave a Comment:

Your email address will not be published