Regn, regn, gå din vej

Blandet  —  

Pjatbillede, men stadig sejDet her ustadige vejr er altså ikke ligefrem noget, som får en motorcykelklub, som vores, til at klappe i hænderne. Der er sjovest at tage en tur på kværnen i godt vejr og i særdeleshed når det er rigtig sommer.

Bare pakke cyklen og så derudaf. Måske nordpå til Skagen (pas på panserne!) til nogle hyggelige dage sammen med andre motorcykel entusiaster. Eftersom man selv bestemmer, hvor turen går hen (ok, det gør bilister som regel også), så er det nemt at lade turen gå videre til for eksempel Løkken for at indtage de pragtfulde strandområder og det pulserende natteliv, som plejer at være nogenlunde lige så festligt, som det Skagen kan præstere.

Vi plejer, her i klubben, at samles nogle stykker om sådan en tur. Det er altid sjovest at være afsted i flok. I år går vi mere eller mindre bare og venter på en god vejrudsigt før vi starter motorcyklerne op og sætter kursen nordpå.

Derfor må det her regn og ustadige vejr godt snart finde et andet sted at tage hen. Vi vil bare gerne ud og mærke luften i håret.

Vi kan ikke blive ved med al den regn. Det er ikke fair for de af os, som har udendørs interesser.

Leave a Comment:

Your email address will not be published