Så blev der igen kørt Le Mans

Bil & lir'  —  

Ak ja, vi var nok rigtig mange der blev slemt skuffet, da vi spændte fulgte med i Le Mans og desværre blev det heller ikke denne gang at Tom Kristensen skulle have sin 9. Le Mans sejr. Det var virkelig ærgerligt og ikke mindst fordi at hans og alle os andres kære Audi 2 ellers lagde perfekt til at kører en sejr i hus.
Men Le Mans er jo Le Mans og det indebærer at det er et motorløb der er komplet umuligt at forudsige. For pludselige skøjtede den ellers vel kørende Audi 2 rundt som en Skoda uden vinterdæk på is, og det resulterede i at den mistede sin første plads. Rigtig ærgerligt.

Varme dæk

Jeg tror ikke kun at det er os bil tosser her hos GugMC, der har siddet og savlet hver gang en bil kom i pitstop. Jeg selv bliver imponeret år efter år over hvor utrolig hurtigt der bliver arbejdet i de forskellige pitstops og ikke mindst hvor effektivt der bliver arbejdet.

En af de ting der også fange min interesse hvert år, er de forskellige dæk der bliver benyttet. Jeg synes det er vildt interessant, så meget forskel der kan være på om man kører med det ene eller det andet sæt dæk. Og ikke mindst hvornår man kører med de forskellige typer. Og sad ville man bare så enormt gerne prøve, at mærke følelsen af at få et par af de dæk på bilen, som er varmet op til rigtig at kunne tage fat og ellers bare hamre speederen i bund.

Leave a Comment:

Your email address will not be published