Så kør dog ordentligt

GUGmcs meninger  —  

Hvorfor er det så svært for folk at køre ordentligt når de køre bil eller på motorcykel? Hvor svært er det lige at tage hensyn til sine medtrafikanter og respektere færdselsreglerne?

De tossehoveder som køre rundt derude og tror de er så smarte er faktisk ikke til andet en gene for alle os andre. Bare fordi man er en Mc’er behøver man ikke køre som en røv med øre – for det går faktisk ud over alle os andre, som godt kan finde ud af at køre ordentligt.

Så snart man viser sig et sted så brokker folk sig og siger at i Mc’er aldrig kan finde ud af at køre ordentlig og det er blevet til en hel stereotype om os. Bare fordi vi elsker motorcykler. Det går ud over alle os som godt kan finde ud af at køre ordentligt.

Ved godt det ikke helt kan sammenlignes men mindes en tosse, der var i nyhederne, som ikke kunne forstå hvorfor han skulle holde for rødt, det havde han da ikke tid til… Se der er en som trænger til at lære en ting eller to om regler og hvordan man skal opføre sig. Tænk hvis han en dag køre en eller anden ned, bare fordi han ikke kan indordne sig.

Kør nu bare ordentligt – der er en grund til de regler er lavet.

Leave a Comment:

Your email address will not be published