Sikke en ønskeseddel

GUGmcs meninger  —  

Som så mange andre mænd rundt omkring i landet har jeg været på jagt efter den perfekte gave til min kone.

Og som så mange andre mænd har jeg store problemer med at finde den rette gave. Skal man vælge noget specifikt fra hendes ønskeseddel eller skal man bruge fantasien og virkelig overraske hende?

Jeg ved det snart ikke, for chancerne for at hun bytter gaven igen er alligevel ret stor. Hvis ikke det er helt efter hendes smag bliver det sendt til retur – det har vi også klare regler om i vores familie, at det er helt ok.

Der er ingen grund til at man beholder noget, man alligevel ikke synes er helt det man ønskede sig, bare fordi man har fået det af sin kone/mand.

Men i år har jeg besluttet mig: Minus tøj til konen. Jeg finder noget bedre. Hendes ønskeseddel er fyldt med kjoler, undertøj, bukser osv.

Men nej, det bliver det ikke i år. Jeg har rigtig været på jagt og har hermed besluttet at hun får en oplevelses gave. De skulle jo være så populære – og skulle konen ikke kunne lide det, kan hun jo altid bytte den til noget hun gerne vil have… :)

 

Leave a Comment:

Your email address will not be published