Skifter dæk på to hjul?

Bil & lir'  —  

Hej alle,

Vi er her på bloggen for nyligt blevet opmærksom på en ny trend som især er stor i de arabiske lande, nemlig at skifte sine dæk mens man køre på 2 hjul over en længere strækning! Se selv i denne video fra youtube.

I klippet ser man en bil komme kørende på 2 hjul, mens 3 personer er kravlet ud på siden og er gået i gang med at skifte dæk på bilen. Efter de har fået afmonteret de 2 dæk, vælger de at tage en slapper på siden af bilen og en af personerne finder endda sin computer frem.
Til sidst får de dog monteret deres dæk igen og tager et velfortjent hvil mens de fortsætter på 2 hjul ud af landevejen.

Selv om dette ser usandsynligt fedt ud, så fraråder vi dog vores læsere på det stærkeste fra at prøve dette forsøg her hjemme på de danske veje! Hvis du ligesom personerne på dette billede har en bil som trænger til at få skiftet nye dæk så kan vi her på bloggen anbefale at i køber jeres næste dæk her, dog beder vi jer om at kun at skifte dækkene på jeres bil når den står parkeret i garagen. 😉

Leave a Comment:

Your email address will not be published