Tip til alle mænd

GUGmcs meninger  —  

Jeg tror ikke jeg er den eneste mand her fra GUG, som har gået rundt i december måned, og tænkt, “hvad skal jeg dog finde på at give fruen i julegave?”. Men eftersom at jeg havde en rigtig stor succes med mine julegaver sidste år, så føler jeg mig næsten forpligtiget til at videre gi’ nogle informationer og tips. For jeg ved hvor ringe de mænd her i klubben kan være til at købe ind :) Undskyld de herre :)

Nu er jeg så heldig at jeg ved hvor man kone plejer at købe sit tøj, og dermed kender medarbejderne i denne butik udemærket godt min kone, så da jeg sagde at jeg skulle købe nogle sko og kjoler til min kone, ja så vidste de fint hvilken størrelse hun skulle bruge. Og så var det største problem for mig jo løst, så efter det, var alt hvad jeg skulle gøre bare at gå ind på deres webshop og få bestilt hendes nye Khrio sko i den rigtige størrelse.

Og ja, hun blev ikke bare glad for disse sko, men også ekstremt overrasket over at jeg havde fundet den helt rigtige størrelse, men det var ikke noget sammenlignet med overraskelsen over at hendes nye du milde kjoler også passede. Dog var der en enkelt af dem, som hun ikke var så vild med, men alt i alt så var det en kæmpe succes, og jeg gør absolut det samme i år.

Så tippet er simpelthen at forsøge at gøre præcis som jeg. Giv gas drenge!

Og glædelig jul

Leave a Comment:

Your email address will not be published